top of page

VERZENDING & RETOUR

VERZENDING

Gratis verzending vanaf een bestelbedrag van €50,00.

 

We doen er alles aan om je bestelling binnen de 48 uur te verzenden. We verzenden elke werkdag, met uitzondering van feestdagen.

De leveringstermijn binnen België bedraagt standaard 1 à 3 werkdagen. Verzending gebeurt in samenwerking met Bpost

 

Praktische informatie: We houden je via e-mail op de hoogte van elke stap in het verzendproces. Hou deze dus zeker goed in de gaten.

Als je pakket ons heeft verlaten en is verzonden sturen we je een e-mail met een link die je tracking code bevat.

Ook via je klantenaccount kan je de tracking code van je pakket opzoeken en de status van je bestelling ten alle tijden bekijken. 

 

Indien je onze e-mail(s) niet ontvangt, check dan eerst je spam-filter en voeg ons e-mailadres info@atelier-aldo.com toe aan je contactenlijst.

Controleer eventueel ook in je klantenaccount of je eigen e-mailadres geen spellingsfout bevat.

RETOUR

Je kan steeds (een deel van) jouw bestelling retourneren binnen de vooropgestelde termijn. We willen je wel vragen om de producten ongebruikt en in de originele verpakking terug te sturen.

De consument kan conform artikel VI.49 van het Wetboek van economisch recht kiezen op welke wijze hij Atelier Aldo ervan op de hoogte brengt dat hij de overeenkomst wil herroepen, zolang deze mededeling ondubbelzinnig is (via e-mail, post, telefonisch,..).

Als je jouw volledige bestelling terugstuurt binnen 14 dagen doet Atelier Aldo het nodige voor omruiling of terugbetaling.

De verzendkosten voor een retourzending worden steeds op de klant verhaald.

 

  • Vraag je retourticket aan via info@atelier-aldo.com

  • Plak het retourticket niet rechtstreeks op de originele verpakking maar steek alles in een stevige doos, samen met alle geleverde accessoires, de originele verpakking en liefst in de originele staat.

bottom of page